Політика конфіденційності

Для нас важлива конфіденційність відвідувачів сайту https://handmade-gift.top і ми вживаємо відповідних заходів безпеки щодо збору, зберігання і обробки зібраних даних для захисту від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення персональних даних користувачів, інформації про транзакції та інших даних, що зберігаються на сайті https://handmade-gift.top

Персональні дані (особиста інформація) – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Яку інформацію ми збираємо

Наступні види інформації можуть бути зібрані, збережені і використані при відвідуванні сайту https://handmade-gift.top:
1.Інформація про комп’ютер, включаючи IP-адресу, географічний розташування, тип і версія браузера і операційної системи
2. Інформація відвідування сайту, тривалість відвідування, перегляди сторінок і шляхи навігації по сайту.
3. Інформація, яку вводить користувач, щоб налаштувати підписку на наші електронні листи і / або інформаційні бюлетені
4. Інформацію, що стосується всього, що відвідувач купує через сайт: товари або транзакції через сайт, яка може включати ім’я покупця, його адреса, номер телефону, адреса електронної пошти.
5. Будь-яка інша інформація, яку відвідувач відправляє нам.

При роботі сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск.Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання сайту відвідувачами / їх пристроями

Доступ і використання інформації

Ми не продаємо, чи не обмінюємо і не даємо в оренду персональні дані користувачів. Ми можемо надавати загальні демографічні дані, не пов’язані з особистою інформацією, нашим партнерам і рекламодавцями для цілей, описаних нижче. Ми можемо залучати сторонніх постачальників послуг, щоб допомогти нашому бізнесу, наприклад, в проведенні розсилки або статистичних та інших досліджень.

Після заповнення відвідувачем форм, включаючи форми зворотного зв’язку, розміщених на Сайті, вважається, що відвідувач дав згоду на обробку своїх персональних даних

Персональні дані відвідувачів використовуються для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, “Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах “, НД ТЗІ 2.5-010-03” Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу “.

Всі права на зміст сайту належать ФОП Коваль О.П. або використовуються за угодою з правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України “Про авторське право і суміжні права”, іншими актами чинного законодавства України та міжнародних договорів.

Відвідувачі сайту не мають поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ “Альтаїр-Захід”. Відвідувачі повинні дотримуватися всі авторські права та інші примітки про власність на завантажені та / або копіюються матеріали. Скопірованая інформація повинна містити активне посилання на сайт.

При роботі з сайтом відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту

Вашу згоду з цими умовами

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтесь з цією політикою. Якщо Ви не згодні з цією політикою, будь ласка, не використовуйте наш сайт. Ваше подальше використання сайту після внесення змін до цієї політику буде розглядатися як Вашу згоду з цими змінами.

Відмова від відповідальності

Сайт https://handmade-gift.top може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей і допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту, якщо такі виникли при користуванні сайтом. Відвідувач сайту використовує сайт на його власний ризик.

Зміни в політиці конфіденційності

Ми маємо право на свій розсуд оновлювати дану політику конфіденційності в будь-який час. В цьому випадку ми опублікуємо зміни на цій сторінці сайту.

Відвідувач, користуючись сайтом handmade-gift.top , прийняв умови даної політики конфіденційності, враховує і згоден з тим, що дана політика Конфидициальность може час від часу змінюватися. Ми рекомендуємо відвідувачам регулярно перевіряти цю сторінку для того, щоб бути в курсі будь-яких змін. Використовуючи сайт, відвідувач погоджується з прийняттям на себе відповідальності за періодичне ознайомлення з ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ і змінами в ній.

Як з нами зв’язатися

Якщо у Вас є будь-які питання по політиці конфіденційності, використання сайту або інших питань, пов’язаних з сайтом, будь ласка, зв’яжіться з нами через форму нижче:

13 + 7 =